please leave your contact details

We'll be in touch!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Blog

Future Dialog ja Harava kumppanoituvat – Tehokkuutta osallistamiseen

Future Dialog ja Harava kumppanoituvat – Tehokkuutta osallistamiseen

16/2/17

Harava on karttapohjainen kyselypalvelu. Palvelu edistää kansalaisten ja yhteisöjen vaikutusmahdollisuuksia omaan elinympäristöönsä ja sen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Harava toimii mainiosti myös asiakaspalautteen keräämisessä ja analysoinnissa, jatkuvana palautekanavana ja monipuolisena tiedonkeruun kanavana. Haravaa hyödyntää ja yli 160 organisaatiota niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Mm. yli kolmannes Suomen kunnista käyttää Haravaa.

 Tyypillisiä Haravan käyttökohteita ovat kaavoitukseen, strategiatyöhön tai vaikkapa kaupunginosien kehittämiseen liittyvän tiedon keruu kansalaisilta karttakyselyn avulla. Työkalulla voidaan myös esimerkiksi ”haravoida” lajihavaintoja luonnossa tai kerätä tietoa liikkumistottumuksista. Harava soveltuu yleisesti varsin laaja-alaisesti sekä julkishallinnon, yritysten että yhdistysten tiedonkeruuseen – vain mielikuvitus on rajana!

 Future Dialog:n ja Haravan ratkaisut täydentävät saumattomasti toisiaan. Sovellukset muodostavat yhdessä mainion kokonaisuuden osallistamiseen, tiedon ja mielipiteiden keräämiseen. Teknologiat yhdessä mahdollistavat esim.

 ·     Laajemman valikoiman kysely- ja raportointitoiminnallisuuksia ja myös mahdollisuuden kommentoida karttapohjaisia kysymyksiä

·      Herätteet käyttäjän ollessa esimerkiksi tietyn käynnissä olevan palautekyselyn kohdealueella

·      Mahdollisuus tavoittaa entistä laajempia kohderyhmiä kertomaan mielipiteitään liittyen esimerkiksi kaupungin kehittämiseen

·      Saumattoman integroitumisen muihin teknologioihin

·      Vahvan tunnistautumisen, jonka avulla voidaan esim. digitalisoida kunnan virallisten prosessien palautejärjestelmä

·      Käytön laajentamisen kohderyhmien lisäksi myös omalle organisaatiolle ilman piilokuluja

Myyntipäällikkö Juuso Salmu, Dimenteq Oy, puh. 040 589 9211 juuso.salmu(a)dimenteq.fi

CEO Erno Launo, Future Dialog Oy, puh. 0400 551 502 erno(a)futuredialog.fi

...

Learn more
lisää blogissamme

Osallistamisen monet kasvot

Osallistaminen on kautta aikain näyttäytynyt monella eri tavalla. Eri ihmisille eri aikakausina ja eri yhteisöille aina antiikin kreikkalaisista tuhansia vuosia sitten nykyajan moderneihin kaupunkiyhteisöihin.

The Changing Face of Community Engagement

Community engagement has meant many different things, to many different people, in many different eras, from the Athenians 2,500 years ago to our own cities today.

Seinäjoen Rinki-osallistumissovellus on julkaistu!

Seinäjoki julkaisi oman osallistumissovelluksensa Ringin, elokuussa 2017.