please leave your contact details

We'll be in touch!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Blog

Future Dialog vahvistaa osaamistaan

Future Dialog vahvistaa osaamistaan

13/11/18

NIMITYSUUTINEN

 

Future Dialog Oy

Riku Siren

 

12.11.2018 Helsinki

 

Future Dialog on nimittänyt Riku Sirenin Advisory Board:n jäseneksi alkaen 12.11.2018.

 

HM Riku Siren on kokenut kuntasektorin moniosaaja. Hän on toiminut useissa johto- ja asiantuntijatehtävissä eri kuntaorganisaatiossa.  Tällä hetkellä Riku toimii projektipäällikkönä Pirkanmaa 2021 maakuntavalmisteluhankkeessa, vastuullaan maakuntastrategia ja strateginen suunnittelu.

 

Future Dialog on Suomalainen Startup yritys, joka on toteuttanut mm. kuntasektorille kymmeniä mobiiliratkaisuja kuntalaisten osallistamiseen ja asiakasymmärryksen kehittämiseen. Lisäksi yrityksen asiakkaita ovat mm. poliittiset puolueet, liitot sekä oppilaitokset.

 

"Riku tuo meille kaivattua osaamispääomaa toimintamme ja tuotteemme edelleen kehittämiseen. Olemme innoissamme saadessamme hänen asiantuntemuksensa käyttöömme meidän Advisory board:n kautta." toteaa Future Dialog:n toimitusjohtaja Erno Launo.

 

"Olen seurannut Future Dialog:n toimintaa parin vuoden ajan. He ovat ratkaisuillaan osuneet tulevaisuuden kunnan ytimeen - vuorovaikutuksen ja asukaslähtöisyyteen. Minua kiinnostaa erityisesti kehityksen seuraava vaihe eli mitä työkaluilla saadaan aikaan? Miten julkisorganisaation toiminta ja kulttuuri ja kuntalaisen oma kuntalaiskokemus muuttuu, kun käytössä on tietoa ja kanavia aivan uudella tavalla? " Siren kommentoi.

 

Riku Siren
+358 40 1331590

Erno Launo
+358 400 551502

...

Learn more
lisää blogissamme

Osallistamisen monet kasvot

Osallistaminen on kautta aikain näyttäytynyt monella eri tavalla. Eri ihmisille eri aikakausina ja eri yhteisöille aina antiikin kreikkalaisista tuhansia vuosia sitten nykyajan moderneihin kaupunkiyhteisöihin.

The Changing Face of Community Engagement

Community engagement has meant many different things, to many different people, in many different eras, from the Athenians 2,500 years ago to our own cities today.

Seinäjoen Rinki-osallistumissovellus on julkaistu!

Seinäjoki julkaisi oman osallistumissovelluksensa Ringin, elokuussa 2017.