please leave your contact details

We'll be in touch!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Blog

HalooKouvola on julkaistu!

HalooKouvola on julkaistu!

26/4/17

HalooKouvola on julkaistu!

Haastattelimme Kouvolan strategia- ja kehittämisjohtajaa Jyrki Harjulaa Kouvolan uudesta HalooKouvola-sovelluksesta. HalooKouvola on kouvolalaisten ikioma mobiilisovellus, jonka kautta kaupunki kysyy asukkailtaan mielipiteitä yhteisistä asioista ja suunnitelmista. Sen kautta voit helposti vaikuttaa, vaikka et pääsisikään esimerkiksi kyselytilaisuuksiin paikan päälle.

 

Mikä on HalooKouvola ja mitä sen avulla on tarkoitus tehdä?

 "Puhelimellaan käyttäjä voi HalooKouvola-sovelluksessa vastata eri teemoihin liittyviin kysymyksiin ja esittää ideoita sekä mielipiteitä.Sovellus on helppo ja nopea tapa osallistua kaupungin yhteisiin asioihin."

 

Miksi Kouvola tuo asukkaille uuden tavan osallistua mukaan kaupungin toimintaan?

"Kouvola tarvitsee uusia ideoita ja toimintatapojen parannusehdotuksia sisäisen elinvoiman vahvistamiseksi. Asentamalla HalooKouvolan puhelimeesi, olet jatkossa helposti mukana Kouvolan kehittämisessä."

Mitä kysymyksiä ja tietoa asukkaat voivat odottaa sovelluksen kautta alkuvaiheessa?

 "Kouvolan alueellisen kehittämisen (tulevaisuuden palvelumalli) kokeilussa kerätään hyviä toimintaideoita. HalooKouvola otettiin käyttöön 23.5.2017. Aloitustilaisuus lähetettiin suorana HalooKouvolan kautta. Taltiointi on katsottavissa ja kommentoitavissa HalooKouvola-sovelluksessa tai Kouvolan omilla sivuilla."

 

Onko vastauksilla jotain vaikutusta Kouvolan tulevaisuuteen?

 "Saaduista vastauksista valitaan toteutettavat ideat. Tavoitteena on synnyttää uudenlaisia tekemisen tapoja sekä vahvistaa avointa ja innostavaa ilmapiiriä Kouvolassa!"

  

 Lataa HalooKouvola tästä:

Google Play:https://play.google.com/store/app/details?id=pro.theboard.kouvola
App Store: https://itunes.apple.com/fi/app/halookouvola/id1230853398?mt=8

Microsoft: https://www.microsoft.com/fi-fi/store/p/halookouvola/9p551nmkz87j...

Learn more
lisää blogissamme

Osallistamisen monet kasvot

Osallistaminen on kautta aikain näyttäytynyt monella eri tavalla. Eri ihmisille eri aikakausina ja eri yhteisöille aina antiikin kreikkalaisista tuhansia vuosia sitten nykyajan moderneihin kaupunkiyhteisöihin.

The Changing Face of Community Engagement

Community engagement has meant many different things, to many different people, in many different eras, from the Athenians 2,500 years ago to our own cities today.

Seinäjoen Rinki-osallistumissovellus on julkaistu!

Seinäjoki julkaisi oman osallistumissovelluksensa Ringin, elokuussa 2017.