please leave your contact details

We'll be in touch!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Blog

Hyvinkää-Äppi – uusi mobiilisovellus hyvinkääläisille

Hyvinkää-Äppi – uusi mobiilisovellus hyvinkääläisille

26/4/18

Hyvinkään kaupunki tiedottaa 26.4.2018   

Hyvinkään kaupunki on ottanut käyttöön uuden mobiilisovelluksen nimeltään Hyvinkää-Äppi. Sen avulla Hyvinkään asukkaat voivat ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin, vastata pikakyselyihin, antaa palautetta ja tutustua kaupungin tapahtumatarjontaan. Sovellus auttaa myös seuraamaan kaupungin uusimpia uutisia suoraan älylaitteen avulla.  

Äppi on yksi tapa osallistua ja olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Hyvinkäätä. Saamme sen avulla uutta tietoa kuntalaisten mielipiteistä ja kehittämisideoista ja toivommekin, että mahdollisimman moni hyvinkääläinen innostuu mukaan, kertoo kaupungin kehittämispäällikkö Tiia Viljanen.

Hyvinkää-Äppi on ilmainen, ja se on ladattavissa Android- ja iOS-älypuhelimiin ja -tabletteihin sovelluskaupasta.

Sovelluksesta löytyy pikakyselyjä, nostoja ajankohtaisista puheenaiheista, tapahtumakalenteri, linkki palautejärjestelmään ja uutissyöte, johon päivittyvät Hyvinkään kaupungin verkkopalvelussa julkaistavat uutiset.

Sovelluksen kautta kerättyä tietoa käytetään avuksi kaupungin palvelujen ja toimintojen kehittämisessä. Sovelluksessa julkaistaan uusia kysymyksiä vähintään kahden viikon välein, ja palvelun sisältöä kehitetään jatkuvasti.

Hyvinkää-Äppi  -mobiilisovelluksen on tuottanut Future Dialog Oy. Future Dialog on kotimainen startup-yritys, joka on erikoistunut erilaisten yhteisöjen mobiiliin osallistamiseen. Yrityksen osallistamisratkaisut ovat tulleet tutuksi jo monessa suomalaisessa kunnassa. Nyt tähän kuntalaisten osallisuuden edistämiseen panostavien kuntien joukkoon liittyy myös Hyvinkää.

Mobiilisovellus tutuksi esittelytilaisuuksissa

Hyvinkää-Äppi -mobiilisovellusta tullaan kevään ja alkukesän aikana tekemään tutuksi erilaisten esittelytilaisuuksien avulla. Kerromme näissä tilaisuuksissa tarkemmin Hyvinkää-Äpin käytöstä ja autamme tarvittaessa sovelluksen lataamisessa.

Ensimmäinen Hyvinkää-Äppi tutuksi-tilaisuus järjestetään Hyvinkään kaupungintalolla 8.5. klo 16-18. Jos  kaipaat sovelluksen käyttöönottoon apua tai haluat muutoin keskustella Äpin käytöstä, tule rohkeasti piipahtamaan paikan päällä!

 

Lisätietoja:

kehittämispäällikkö Tiia Viljanen, puh. 040 631 1457, tiia.viljanen@hyvinkaa.fi

...

Learn more
lisää blogissamme

Osallistamisen monet kasvot

Osallistaminen on kautta aikain näyttäytynyt monella eri tavalla. Eri ihmisille eri aikakausina ja eri yhteisöille aina antiikin kreikkalaisista tuhansia vuosia sitten nykyajan moderneihin kaupunkiyhteisöihin.

The Changing Face of Community Engagement

Community engagement has meant many different things, to many different people, in many different eras, from the Athenians 2,500 years ago to our own cities today.

Seinäjoen Rinki-osallistumissovellus on julkaistu!

Seinäjoki julkaisi oman osallistumissovelluksensa Ringin, elokuussa 2017.