please leave your contact details

We'll be in touch!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Blog

Kansalaisten osallistamisen väylää kehittävä Future Dialog haki vauhtia FiBANin enkeliverkostosta

Kansalaisten osallistamisen väylää kehittävä Future Dialog haki vauhtia FiBANin enkeliverkostosta

23/11/17

Mobiileja osallistamisratkaisuja tuottava Future Dialog on kerännyt rahoituskierroksen bisnesenkeliverkosto FiBANin jäsenten avulla. Rahoitus tukee yrityksen myynnin skaalautumista niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

”FiBANin verkosto on ollut meille erittäin arvokas oman rahoituksen keräämisessä. Kerätyn rahoituksen voimin pystymme keskittymään myynnin kasvattamiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Olemme pystyneet todentamaan ratkaisumme toimivuuden ja lisäarvon kotimaassa ja olemme iloisia päästessämme laajentamaan toimintaamme uusille markkinoille. Tekesin myöntämä tuotekehitysrahoitus auttaa meitä lisäksi hiomaan ratkaisuamme entistä houkuttelevammaksi. Tulemme myös jatkamaan vielä oman pääoman ehtoisen rahoituksen keräämistä.” kertoo Future Dialogin toimitusjohtaja Erno Launo.

Annukka Mickelsson
Annukka Mickelsson, FiBAN

Annukka Mickelsson on yksi kuudesta FiBANin jäsenestä, joka on sijoittanut Future Dialogiin. ”Kansalaisten osallisuus lähialueiden ja kaupunkien kehittämisessä hakee näppärää väylää. Future Dialogilla on konsepti, jossa osallistaminen on välitöntä ja hauskaa. Sisällöt ovat kohdennettavissa ja vastausmuotoja on useita kyselyistä aina vapaaseen sanaan asti. Alusta on täysin lokalisoitavissa niin Suomeksi kuin Savoksikin ja on jo valmis myös kansainväliseen levitykseen. Sinällään alustaa voidaan hyödyntää minkä tahansa yhteisön kehittämiseen”. Mickelsson summaa.

 Future Dialog tuottaa mobiilia yhteisöalustaa, jonka avulla esimerkiksi kaupungit, oppilaitokset ja puolueet voivat osallistaa sidosyhmänsä yhteisten asioiden kehittämiseen jatkuvan mobiilin dialogin avulla. Ratkaisu koostuu sekä asiakaskohtaisesti brändätystä sovelluksesta, että selainkäyttöisestä sisällönhallinta- ja analytiikkapaneelista, jotka yhdessä mahdollistavat monipuolisen tiedonkeräämisen, tiedon analysoinnin ja asiakasymmärryksen.

 "Olemme keränneet ratkaisullemme validaatiota reilun vuoden. Asiakkaamme ovat keränneet satoja tuhansia palautteita sovellustemme kautta. He ovat pystyneet tarjoamaan yhteisöjensä jäsenille hauskan ja pelillistetyn tavan vaikuttaa ja ottaa kantaa. Visionamme on tarjota asiakkaillemme johtava mobiili yhteisöalusta, jonka avulla yhteisöjen jäsenet tuodaan aidosti kehityksen keskiöön.” Launo iloitsee.

Lisätietoja:

Erno Launo, toimitusjohtaja, 

p. +358 400 551 502

www.futuredialog.fi

...

Learn more
lisää blogissamme

Osallistamisen monet kasvot

Osallistaminen on kautta aikain näyttäytynyt monella eri tavalla. Eri ihmisille eri aikakausina ja eri yhteisöille aina antiikin kreikkalaisista tuhansia vuosia sitten nykyajan moderneihin kaupunkiyhteisöihin.

The Changing Face of Community Engagement

Community engagement has meant many different things, to many different people, in many different eras, from the Athenians 2,500 years ago to our own cities today.

Seinäjoen Rinki-osallistumissovellus on julkaistu!

Seinäjoki julkaisi oman osallistumissovelluksensa Ringin, elokuussa 2017.