please leave your contact details

We'll be in touch!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Blog

Mun Myrtsi <3

Mun Myrtsi <3

1/9/16

Mikä on mielikuvasi Myyrmäestä, toisesta Vantaan keskustasta? Omani, 23 nuoruusvuotta Vantaalla asuneena on, että Myyrmäki on jossain kaukaisessa menneisyydessä nähnyt parhaat päivänsä. Tulevaisuudessa mielikuvamme Myyrmäestä tulee muuttumaan, kun nyt suunnitteilla oleva kaavarunko alueelle saadaan valmiiksi. Kaupungin suunnitelmissa on tehdä runsaasti täydennysrakentamista alueelle ja elinvoimaistaa keskustaa.

Kaavarungon suunnitteluvaiheessa Vantaan kaupunki haluaa osallistaa mahdollisimman suuren joukon asukkaita mukaan Myyrmäen kehittämiseen. Siksi tänään julkaistaan Mun Myrtsi -sovellus, jolla kolmen kuukauden pilotin aikana tullaan kysymään asukkaiden mielipidettä, suhdetta Myyrmäkeen ja sen kehittämiseen. Mun Myrtsi -sovelluksen kautta käyttäjille myös kerrotaan kuinka käyttäjät ovat aikaisempiin kysymyksiin vastanneet.

Ensimmäisessä kysymyssarjassa asukkailta kysytään mm. suhtautumista Myyrmäen imagoon. Minkälainen imago Myyrmäellä on mielestäsi: tylsä tuppukylä, maailmanluokan keskusta vai jotain siltä väliltä?

Tavoitteena sovelluksen avulla on saada huomattavasti aikaisempia suurempi otanta, ja erityisesti saada vaikeasti aktivoitavat ryhmät osallistumaan Myyrmäen ja Vantaan kehittämiseen.

Jos Myyrmäen kehittäminen on lähellä sydäntäsi, lataa Mun Myrtsi Androidille tai iPhonelle. Sovellus on esittelyssä tänään, Myyrmäen taiteiden yönä, Mun Myrtsi -kontilla klo 17:00 alkaen.

Ensimmäiset sisällöt julkaistaan sovelluksessa 1.9.2016 klo 12 jälkeen.

Lataa ja kokeile sovellusta suoraan näistä linkeistä:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.theboard.vantaa

iPhone https://itunes.apple.com/us/app/mun-myrtsi/id1139677238?mt=8

...

Learn more
lisää blogissamme

Osallistamisen monet kasvot

Osallistaminen on kautta aikain näyttäytynyt monella eri tavalla. Eri ihmisille eri aikakausina ja eri yhteisöille aina antiikin kreikkalaisista tuhansia vuosia sitten nykyajan moderneihin kaupunkiyhteisöihin.

The Changing Face of Community Engagement

Community engagement has meant many different things, to many different people, in many different eras, from the Athenians 2,500 years ago to our own cities today.

Seinäjoen Rinki-osallistumissovellus on julkaistu!

Seinäjoki julkaisi oman osallistumissovelluksensa Ringin, elokuussa 2017.