please leave your contact details

We'll be in touch!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Blog

OSALLISTAVAA SYKSYÄ!

OSALLISTAVAA SYKSYÄ!

8/8/17

Osallistavaa syksyä!

Kesä alkaa olla takana päin ja Future Dialog:n tiimi on taas palannut työpöytien ääreen. Nyt kun hihoja kääritään, on myös hyvä hetki katsoa peruutuspeiliin ja kerrata mitä meidän yrityksen alkutaipaleella on koettu ja opittu.

Meillä on ollut ilo huomata että asiakkaamme ovat omaksuneet ratkaisumme pysyväksi osaksi osallistamisen keinovalikoimiaan. Olemme saaneet kiitosta mm. helppokäyttöisestä ja mobiilista käyttöliittymästä, jonka kautta voidaan kerätä vaivattomasti palautetta yhteisöjen jäseniltä. Tämän palautteen avulla voidaan sitten kehittää yhteisöjen yhteisiä asioita eteenpäin siten että kasvava määrä yhteisön jäseniä saavat sanansa sanottua.  Yhteisöissä on valtava määrä asiantuntemusta ja osaamista, jota voidaan hyödyntää yhteisten asioiden kehittämisessä. Osallistamista ja yhdessä kehittämistä voidaan hyödyntää laajalti esim. strategiatyössä, asiakaskokemuksen kehittämisessä ja päätöksenteossa. Kun osallistamisesta tehdään jatkuva prosessi, yhteisön ajattelu saadaan aidosti mukaan toiminnan ohjaamiseen.

Meillä on ollut myös ilo ja kunnia tutustua asiakkaittemme arkeen. Olemme saaneet kokea kädestä pitäen, miten osallistamista tehdään käytännössä, mitä vaikeuksia siihen liittyy ja miten palkitsevaa se voi parhaimmillaan olla. Haluamme välittää siitä kiitokset kaikille Teille, olemme oppineet valtavasti siitä mitä kaikkea osallistamisen arvoketjuun liittyy.

Kerätty kokemus on antanut meille myös tarkemmat suuntaviivat oman toimintamme ja teknologiamme edelleen kehittämiseksi. Olemmekin käynnistäneet kesällä kehitysprojektin, jonka keskiössä tulee olemaan osallistamisen vaivattomuus, osallistumisen houkuttelevuus ja yhteisöjen jäsenten nostaminen yhdessä kehittämisen keskiöön. Haluamme toivottaa kaikki Teidät tervetulleeksi yhteiselle matkalle, toivottavasti saamme jatkossakin kuulla palautettanne palvelumme kehittämiseksi.Näiden sanojen myötä haluamme toivottaa Teille osallistavaa alkavaa syyskautta!

...

Learn more
lisää blogissamme

Osallistamisen monet kasvot

Osallistaminen on kautta aikain näyttäytynyt monella eri tavalla. Eri ihmisille eri aikakausina ja eri yhteisöille aina antiikin kreikkalaisista tuhansia vuosia sitten nykyajan moderneihin kaupunkiyhteisöihin.

The Changing Face of Community Engagement

Community engagement has meant many different things, to many different people, in many different eras, from the Athenians 2,500 years ago to our own cities today.

Seinäjoen Rinki-osallistumissovellus on julkaistu!

Seinäjoki julkaisi oman osallistumissovelluksensa Ringin, elokuussa 2017.