please leave your contact details

We'll be in touch!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Blog

TreduGo! osallistaa henkilöstöä ja opiskelijoita

TreduGo! osallistaa henkilöstöä ja opiskelijoita

5/12/17

Tredu eli Tampereen seudun ammattiopisto otti TreduGo!-sovelluksen käyttöönsä elokuussa 2017. Tredussa tarjoaa monipuolista koulutusta nuorille ja aikuisille, oppisopimuskoulutusta sekä koulutusta työ- ja yrityselämälle. Tredulla on toimintaa yhteensä 18 eri toimipisteessä, muun muassa Tampereella, Ylöjärvellä ja Nokialla, ja opiskelijoita on yhteensä noin 18 000.

Haastattelimme Tredun kehittämispäällikköä Elisa Helmistä TreduGo!-sovellukseen ja sen käyttöön liittyen.

Mikä on TreduGo! ja mitä sillä on tarkoitus tehdä?

TreduGo! on yksi Tredun osallistamisen välineistä, jolla kerätään palautetta Tredun toiminnan uudistamisesta ja käyttäjien fiiliksiä Tredun tapahtumista. TreduGo! on ensin alkuun otettu käyttöön henkilöstölle ja kun saadaan lisää kokemusta, laajennetaan käyttö myös opiskelijoille ja muille sidosryhmille.

Miksi Tredu halusi tuoda opiskelijoille ja muille sidosryhmille uuden tavan osallistua koulun toimintaan/tiedottamiseen?

TreduGo! on nykyaikainen ja joustava työkalu, osallistuminen sovelluksen käyttäjille on ajasta ja paikasta riippumatonta.

Mitä käyttäjät voivat odottaa sovellukselta?

Nopeita tietoiskuja, helppoa osallistumista ja uusia digikokemuksia.

Miten TreduGo!:n vastaukset vaikuttavat tulevaisuudessa?

TreduGo!:lla halutaan vahvistaa toimintakulttuurin muutosta ja tuoda käyttäjille mahdollisuus olla mukana muuttamassa toimintakulttuuria.

...

Learn more
lisää blogissamme

Osallistamisen monet kasvot

Osallistaminen on kautta aikain näyttäytynyt monella eri tavalla. Eri ihmisille eri aikakausina ja eri yhteisöille aina antiikin kreikkalaisista tuhansia vuosia sitten nykyajan moderneihin kaupunkiyhteisöihin.

The Changing Face of Community Engagement

Community engagement has meant many different things, to many different people, in many different eras, from the Athenians 2,500 years ago to our own cities today.

Seinäjoen Rinki-osallistumissovellus on julkaistu!

Seinäjoki julkaisi oman osallistumissovelluksensa Ringin, elokuussa 2017.